Ga naar hoofdinhoud
    Geplaatst: Initiatiefnemer:Universiteiten van Nederland Term:Ontstaan in coronatijd Datum initiatief:mei 2020

Campagne | hartvoorstudenten

Hartvoorstudenten is een initiatief, een website, opgezet door Universiteiten van Nederland. De coronacrisis is ongekend hard, ook voor de studenten aan de universiteiten van Nederland. Op de site vind je berichten van de universiteiten over initiatieven van studenten, over pilots, over wetenschappelijke inzichten en meer, uitgesplitst naar:

Universiteiten van Nederland zien en beseffen hoe ingewikkeld het is voor studenten. En hoe bijzonder ze het waarderen dat vele studenten zich in deze tijd inzetten voor de samenleving, door initiatieven tegen eenzaamheid, door scholieren te helpen en meer. Onze studenten dragen ze een warm hart toe.

Universiteiten van Nederland willen ons hard maken voor onze studenten. Vandaar de site www.hartvoorstudenten.nl.

Een kijkje in de praktijk

Er wordt van alles geschreven in de media over studenten. Universiteiten van Nederland voelen de behoefte om via voorbeelden een kijk te geven in de praktijk. Hoe het gaat met onze studenten, hoe het gaat met onze medewerkers, hoe wordt het onderwijs ingericht, hoe zorgvuldig de campus wordt ingericht om zoveel mogelijk studenten veilig te kunnen ontvangen, welke pilots lopen er, en hoe dragen de universiteiten van Nederland bij via hun internationaal hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek?

De berichten op de site zijn beknopt en linken naar originelen op websites van universiteiten en universiteitsbladen.

Specificaties

Back To Top