Skip to content

Over de website

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Wij streven ernaar de kennisbank zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De kennisbank is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Suggesties, vragen of opmerkingen over de kennisbank kun je per e-mail aan ons kenbaar maken. Ook als je meent dat de kennisbank fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden horen wij dit graag van je. Het auteursrecht op de afbeeldingen van deze website wordt uitdrukkelijk voorbehouden.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze kennisbank kunnen geen rechten worden ontleend. ECIO neemt geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor de consequenties/gevolgen van het gebruik van de geboden informatie. ECIO neemt bovendien geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor andere versies van documenten dan die gepubliceerd zijn op deze site of voor documenten op deze site die afkomstig zijn van derden.

Inhoud

Deze kennisbank is niet bedoeld is voor commerciële doeleinden en/of acquisitie. Het overnemen van informatie van deze website voor niet andere doeleinden is alleen toegestaan met bronvermelding van de initiatiefnemer.

Back To Top