Skip to content
Initiatiefnemer: Uni-Life
Term: Mentale weerbaarheid/veerkracht
Datum initiatief: 2018

 

Doelen

Uni-Life zorgt voor een betrokken gemeenschappen van aankomende, huidige en voormalige studenten, helpt bij het ontwikkelen van een levendige campus en helpt studenten hun potentieel te realiseren.

Door Uni-Life kunnen studenten hun campus, verenigingen en medestudenten beter leren kennen. Het stimuleert de betrokkenheid en het welzijn van studenten doordat ze sociaal actiever en onderdeel van de studenten community worden. Uni-Life werkt samen met universiteiten en hogescholen om ze meer inzicht te geven in hun studentengemeenschap. Uni-Life is opgericht in 2018 en werkt samen met verschillende universiteiten.

Mogelijkheden

Studenten kunnen via de app een meet-up organiseren met een andere student (bijv. een kopje koffie drinken), alle relevante evenementen, activiteiten& initiatieven vinden of hun eigen student community opzetten. Omdat ze zich richten op het creëren van een prettige studentenervaring, kan Uni-Life universiteiten voorzien van veel data-inzichten over interesses, activiteit & betrokkenheid van studenten.

Lees hier meer informatie over het initiatief.

Kwaliteitskader

Voor de initiatieven op de Kennisbank Studentenwelzijn hanteren we een kwaliteitskader. Hiermee bieden we onderwijsinstellingen een richtsnoer voor een kwalitatieve aanpak op beter studentenwelzijn.

 

Evaluatie

  • Het initiatief is geëvalueerd.

Doorlooptijd initiatief

  • Lang (>1 jaar)

Schaalgrootte bereik

  • Groot initiatief (> 500 personen)

Toegankelijkheid

  • Niet bekend
Back To Top