Ga naar hoofdinhoud
    Geplaatst: Initiatiefnemer:Erasmus Universiteit Rotterdam Term:Mentale weerbaarheid/veerkracht Datum initiatief:december 2018

Happy Student Society

De Happy Student Society is opgericht om een omgeving te creëren die het studentenwelzijn bevordert op de Erasmus Universiteit. Tegenwoordig streven studenten naar academische excellentie, terwijl ze ook de druk ervaren om het perfecte leven te hebben op alle andere dimensies. Door het aanbieden van tools om beter om te gaan met deze uitdaging, moedigt de Erasmus Universiteit iedere student aan om een productief en succesvol studentenleven te hebben.

Twee pijlers

Om studenten bewust te maken van hun persoonlijke ontwikkeling, richt de Happy Student Society zich op twee belangrijke pijlers, namelijk het delen van betekenisvolle kennis en het creëren van betekenisvolle connecties. Door het brede scala aan evenementen, van workshops gezond koken tot yoga en lezingen over omgaan met stress en angst, wilt de Happy Student Society hun gemeenschap door moeilijke tijden en moeilijke emoties heen leiden naar een beter begrip van zichzelf.

Jezelf de hand reiken wanneer je geconfronteerd wordt met een lastige situatie is een lastige eerste stap in het zoeken naar hulp. Daarom heeft de Happy Student Society het eerste welzijnsmentorprogramma geïntroduceerd! De studentmentoren zijn getraind in coachingstechnieken voor angst, stress, burn out en onbehagen. Met één klik op je telefoon, en bijna zonder wachttijd, kan elke student die de behoefte voelt om met iemand te praten, gemakkelijk een gratis afspraak maken met onze mentoren. We hebben ervoor gezorgd dat indien iemand hulp nodig heeft, groot of klein, er altijd een getrainde mentor is om hem of haar te begeleiden.

Specificaties

Back To Top